1/2kg avienos,
2 riekelės pyrago,
1-2 svogūnai,
1 kiaušinis (nebūtinai),
3 šaukštai džiūvėsėlių,
druskos,
1 šaukštas taukų kepti,
1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "Padažai").
GAMINIMAS:
Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, suberiami prieskoniai, druska, svieste pakepinti svogūnai, ir viskas gerai išmaišoma. Per tiršta masė atskiedžiama sultiniu. Daromi nedideli maltinukai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintuose riebaluose. Iškepę dar palaikomi 10 min karštoje orkaitėje, sudedami į pakaitintą pusdubenį ir užpilami svogūnų padažu. Atskirai patiekiama karštų troškintų burokėlių.