Gilių kava (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Gilių kava (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

1 kg gilių,
1 l pieno.


GAMINIMAS:

Surinktas giles porą dienų padžiovinkite. Jas išlukštenkite, 12-24 val pamirkykite piene. Po to virkite tame pačiame piene apie 40-60 min. Išvirtas giles gerai nusausinkite, paskrudinkite ir sumalkite.

Sumaltą gilių kavą suberkite į dėžutes ar maišelius ir laikykite sausoje vietoje. Kavai virti imama 1 dalis vandens, 2 dalys pieno, o paruoštų gilių dedama pagal skonį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668