Šalta morkų kava (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šalta morkų kava (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

stiklinė morkų kavos,
truputis vanilino,
2 stiklinės grietinėlės,
stiklinė miltinio cukraus.


GAMINIMAS:

Išdžiovintas morkas užpilkite 1 l verdančio vandens ir palaikykite 30 min., kad pritrauktų. Po to perkoškite pro sietelį, įberkite vanilino, išmaišykite ir pastatykite, kad kava visiškai atšaltų.

Grietinėlę išplakite su miltiniu cukrumi ir dėkite po šaukštą į išpilstytą šaltą kavą. Į kavos puodelius galima įmesti po ledo gabaliuką.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668