Morkų arbata (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkų arbata (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

0,5 kg morkų,
2 l vandens,
cukraus pagal skonį.


GAMINIMAS:

Morkas nuskuskite ir sutarkuokite stambia tarka. Paskleiskite skardoje plonu sluoksniu ir truputį padžiovinkite iki gražaus tamsoko atspalvio (saugokite, kad neapdegtų, tada arbata bus kartoko skonio)

Sudžiovintas morkas užpilkite karštu virintu vandeniu, sandariai uždarykite ir palaikykite keletą minučių, kad pritrauktų. Arbatą perkoškite, pasaldinkite ir duokite į stalą. Morkų arbata yra gražios spalvos, aromatinga, maistinga. Ji ypač tinka mažyliams.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668