Troškinta vištiena su vynuogėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinta vištiena su vynuogėmis


INGREDIENTAI:

1-1,5 kg vištienos,
šaukštelio kario,
3 šaukštų sviesto,
šaukšto aliejaus,
1/2 stiklinės sultinio,
3/4 stiklinės grietinės,
2 stiklinių žaliųjų vynuogių,
žiupsnelis druskos.


GAMINIMAS:

Vištieną supjaustykite nedidelėmis porcijomis, nuplaukite, nusausinkite ir įtrinkite kariu. Palikite 15 min. Puode įkaitinkite riebalus, sudėkite vištieną ir apkepkite iš abiejų pusių ant didelės ugnies.

Supilkite sultinį ir grietinėlę, užvirinkite, paskaninkite druska ir troškinkite apie 40 min. Po to mėsą išgriebkite ir padėkite šiltai. Į puodą suberkite vynuogių puseles (be sėklų), išmaišykite su padažu ir virkite apie 2-3 min. Vištieną apipilkite padažu su vynuogėmis ir tuoj pat patiekite. Tinka su bulvėmis, ryžiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668