Aluje virtos šviežios dešrelės (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aluje virtos šviežios dešrelės (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

1 kg šviežių dešrelių,
1,5 l naminio alaus,
šaukštas sviesto,
2 svogūnai,
1/3 citrinos,
2 šaukštai miltų,
1 kg bulvių,
1 l raugintų kopūstų.


GAMINIMAS:

Į puodą dėkite dešras, sviestą, per pusę perpjautus svogūnus, užpilkite alumi, kad apsemtų, ir virkite, kol iš dešrų pradės sunktis sultys. (Reikia saugoti, kad dešros neprisviltų).

Baigiant dešroms virti, įdėkite gabaliukais supjaustytą citriną, supilkite vandenyje praskiestus miltus, išmaišykite, dar kiek pavirinkite ir paduokite į stalą su tuo pačiu padažu. Aluje virtos dešros valgomos su bulvėmis, išvirtomis su lupenomis, raugintais kopūstais ir agurkais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668