"Briedis" (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



"Briedis" (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

1,5 kg mėsos (jautienos arba kiaulienos),
500 g rūkytų lašinukų,
1 batonas,
9 kiaušiniai,
2 svogūnai,
1/2 šaukštelio tarkuoto muškato,
2 arbatiniai šaukšteliai karčiųjų pipirų,
česnako skiltelė,
druskos.


GAMINIMAS:

Į maltą mėsą įdėkite išmirkytą batoną, 5 kiaušinius, prieskonių, druską. Prieš baigiant minkyti, sudėkite gabalėliais pjaustytus lašinukus. Likusius kiaušinius išvirkite kietai ir dėkite į "briedžio" vidų.

Ragai kepami iš miltų, vandens, druskos, paspalvinami kiaušinio tryniu ir įvairaus atspalvio džiuvėsėliais. Kepami karštoje orkaitėje, palaistant. Iškepus apibarstykite duonos džiuvėsėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668