Avienos kepsnys su bulvėmis ir pupomis (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avienos kepsnys su bulvėmis ir pupomis (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

1 kg avienos,
0,5 l pupų,
1 kg bulvių,
prieskonių,
druskos,
1 l išrūgų arba rūgusio pieno,
200 g riebalų,
šaukštas kmynų,
200 g svogūnų.


GAMINIMAS:

Avieną 2 val. mirkykite išrūgose ar rūgusiame piene. Po to ją supjaustykite gabalėliais, dėkite į riebalais pateptą skardą, viršų apdėkite išmirkytomis pupomis, gabalėliais supjaustytomis bulvėmis, pabarstykite druska, maltais pipirais, sutrintais lauro lapeliais, kmynais.

Sudėkite riebalus, užpilkite sultiniu ar vandeniu ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 1 val. Svogūnus nulupkite, supjaustykite griežinėliais, užpilkite stipriu marinatu, 1-2 val jame palaikykite ir paduokite prie kepsnio.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668