1 kg avienos,
0,5 l pupų,
1 kg bulvių,
prieskonių,
druskos,
1 l išrūgų arba rūgusio pieno,
200 g riebalų,
šaukštas kmynų,
200 g svogūnų.
GAMINIMAS:
Avieną 2 val. mirkykite išrūgose ar rūgusiame piene. Po to ją supjaustykite gabalėliais, dėkite į riebalais pateptą skardą, viršų apdėkite išmirkytomis pupomis, gabalėliais supjaustytomis bulvėmis, pabarstykite druska, maltais pipirais, sutrintais lauro lapeliais, kmynais.
Sudėkite riebalus, užpilkite sultiniu ar vandeniu ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 1 val. Svogūnus nulupkite, supjaustykite griežinėliais, užpilkite stipriu marinatu, 1-2 val jame palaikykite ir paduokite prie kepsnio.