Kiaušinių grybai (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaušinių grybai (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

8 kiaušiniai,
5 grybų kepurėlės,
stiklinė maltų grybų,
stiklinė grietinės ar majonezo,
maltų pipirų,
svogūnų,
druskos,
25 g sviesto.


GAMINIMAS:

5 kiaušinius kietai išvirkite ir nupjaukite viršūnėles. Vienodo dydžio grybų kepurėles nuplikykite. Į stiklinę šviežių ar džiovintų maltų grybų dėkite 2 kietai išvirtus ir sumaltus kiaušinius, išimtus iš 5 virtų kiaušinių trynius, įmuškite 1 žalią kiaušinį. Viską sumaišykite ir patroškinkite svieste su prieskoniais bei druska.

Į 5 kietai išvirtų kiaušinių išintų trynių vietą pridėkite paruoštos masės ir užvožkite pasūdyta grybo kepurėle. Išsuktą ir pasūdytą grietinę supilkite į lėkštę, pabarstykite smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais ar krapais ir gražiai sustatykite kiaušinių grybus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668