Grybienė (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybienė (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

100 g lašinukų arba taukų,
1 l voveraičių,
4 bulvės,
2 morkos,
1 svogūnas,
skiltelė česnako,
petražolių,
krapų lapelių,
stiklinė grietinės,
pipirų,
lauro lapelių,
druskos.


GAMINIMAS:

Voveraites gerai išplaukite per kelis vandenis ir smulkiai supjaustykite. Lašinukus smulkiai supjaustykite ir paspirginkite, įdedant smulkiai pjaustyto svogūno. Riebalus supilkite į puodą, dėkite voveraites, kubeliais supjaustytas bulves.\

Sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, prieskonių, druskos. Viską troškinkite, kol suminkštės bulvės. Baigiant troškinti, supilkite grietinę ir užvirinkite. Grybienę į stalą paduokite karštą ir valgykite su duona, šviežiais ar raugintais agurkais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668