Didžkukuliai su rūkyto kumpio įdaru (cepelinai) (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Didžkukuliai su rūkyto kumpio įdaru (cepelinai) (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

5 kg bulbių.

Į d a r u i:
0,5 kg kumpio,
1 svogūnas,
maltų pipirų,
1 kiaušinis.


GAMINIMAS:

Didžkukulius galima daryti iš žalių ir virtų bulvių. Gaminant iš žalių bulvių, jas reikia nuskusti, sutarkuoti ir išspausti. Dalį bulvių išvirkite ir sugrūskite. Imkite dvi dalis tarkuotų išspaustų bulvių, vieną dalį karštų sugrūstų bulvių ir išminkykite. Padarykite nestorus blynelius, į vidų dėkite įdaro, kraštus užspauskite ir dėkite į verdantį pasūdytą vandenį.

Įdaras. Kumpį išmirkykite, išvirkite, dedant į karštą vandenį, po to smulkiai supjaustykite. Pridėkite smulkiai kapoto svogūno, maltų pipirų, įmuškite kiaušinį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668