Mirkalas su bulvėmis (Žemaitija) receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mirkalas su bulvėmis (Žemaitija)


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

300 g rūkytų lašinukų,
2 nepilni šaukštai miltų,
0,5 l pieno,
1 svogūnas,
0,5 kg bulvių.

GAMINIMAS:

Lašinukus supjaustykite nedideliais kubeliais ir paspirginkite.Į spirgučius sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, įberkite miltų ir maišant po truputį supilkite pieną. Įberkite pagal skonį druskos ir pavirinkite.

Bulves nuplaukite ir išvirkite su lupenomis. Padažas valgomas su karštomis bulvėmis (jos nulupamos ir gabaliukais mirkomos į mirkalą). Šis patiekalas daugiausia valgomas per vakarienę.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668