Troškinti įdaryti patisonai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinti įdaryti patisonai


INGREDIENTAI:

2 jauni patisonai,
100 g maltos mėsos,
1 šaukštelis mėsos prieskonių,
2 vidutinio dydžio morkos,
3 svogūnai,
krapų,
2 kietai virti kiaušiniai,
100 g fermentinio sūrio,
2 šaukštai pomidorų padažo,
3 šaukštai grietinės,
2 šaukštai sviesto.


GAMINIMAS:

Patisonus nuplaukite, nupjaukite jų viršų ir išgremžkite vidų. Išgremžtą minkštimą supjaustykite gabaliukais. Mėsą paskaninkite prieskoniais, morkas stambiai sutarkuokite, o kiaušinius, svogūnus ir krapus supjaustykite kuo smulkiau. Sūrį sutarkuokite.

Į patisonų vidų sluoksniais dėkite mėsos, morkų, svogūnų ir kiaušinių. Ant viršaus užberkite tarkuoto fermentinio sūrio ir krapų. Įdarytus patisonus sudėkite į troškintuvą, užpilkite vandeniu, įdėkite sviesto, grietinės, pomidorų padažo, įberkite druskos. Uždenkite ir troškinkite ant nedidelės ugnies apie 20-25 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668