Morkų blynai (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkų blynai (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

0,5 l smulkiai tarkuotų morkų,
1 kiaušinis,
2 šaukštai bulvių krakmolo,
druskos,
50 g riebalų,
šaukštas cukraus.


GAMINIMAS:

Nuskustas morkas smulkiai sutarkuokite, dėkite druskos, cukraus, krakmolo, kiaušinio trynį. Masę gerai išmaišykite. Kepkite įkaitintuose riebaluose. Iškepus blynus pabarstykite cukrumi ir paduokite prie džiovintų morkų arbatos.

Šie blynai yra skanūs, maistingi, labai tinka vaikų mitybai. Kai kurios šeimininkės vietoj krakmolo beria miltų, o kiaušinių baltymus išplaka iki putų ir deda į paruoštą masę prieš pat kepimą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668