Šiupinys (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šiupinys (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

0,5 l žirnių,
2 šaukštai kruopų,
200-300 g kiaulienos,
3 vidutinio dydžio bulvės,
druskos pagal skonį.


GAMINIMAS:

Į šaltą vandenį berkite išmirkytus žirnius, nuplautas kruopas, dėkite gabalais supjaustytas bulves bei mėsą ir išvirkite. Baigiant virti, pasūdykite. Paskui vandenį nusunkite, šiupinį sukratykite. Šiupinys valgomas su saldžiu ar rūgusiu pienu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668