Morkų košė (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkų košė (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

0,5 kg morkų,
0,5 l grietinėlės,
3 rūgštūs obuoliai,
druskos,
1-2 šaukšteliai miltų,
šaukštas sviesto,
šaukštelis cukraus.


GAMINIMAS:

Morkas išvirkite, nulupkite ir sumalkite mėsai malti mašinėle. Svieste pakepinkite miltus, praskieskite grietinėle ir sudėkite morkas. Įberkite cukrų, druskos, sudėkite smulkiai tarkuotus obuolius ir truputį pavirinkite. Košę paduokite prie žuvų, maltos baltos mėsos patiekalų. Labai tinka vaikams.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668