Liesas kastinys (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Liesas kastinys (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

2 šaukšteliai sviesto,
100 g grietinės,
1,5 stiklinės rūgusio pieno arba kefyro,
prieskonių pagal skonį:ar kmynų, ar pipirų, ar česnakų, ar svogūnų laiškų.


GAMINIMAS:

Šį kastinį gaminkite taip pat, kaip šventinį (žr. receptą), tik reikia atidžiau, kad patiekalas nebūtų persuktas ir peršildytas. Į grietinę sudėkite sviestą ir sukite pašildant, vis po šaukštą įpilant rūgusio pieno ar kefyro.

Baigiant sukti, dėkite norimų prieskonių, druskos. Kastiniai valgomi su karštomis bulvėmis, išvirtomis su lupenomis, kiaušiniais, pyragu, duona.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668