Silkių bokšteliai (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Silkių bokšteliai (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

2 silkės,
2 virtos morkos,
2 obuoliai,
2 virtos bulvės,
2 svogūnai,
burokėlis,
stiklinė majonezo arba marinato,
maltų pipirų.


GAMINIMAS:

Silkes išskroskite, išimkite kaulus ir supjaustykite keturkampiais gabaliukais. Taip pat supjaustykite virtas morkas, bulves, burokėlį bei žalius obuolius, o svogūnus-griežinėliais. Svarbu, kad produktai būtų supjaustyti vienodo dydžio gabaliukais.

Po to bulvės, silkės, svogūno, obuolio, morkos, burokėlio gabaliukus sluoksniuokite iki norimo aukščio. Paruoštus silkių bokštelius persmeikite šiaudu arba specialiu smeigtuku, užpilkite majonezu arba marinatu, apibarstykite maltais pipirais. Kai kurios šeimininkės burokėlių nededa, kad nenudažytų kitų daržovių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668