2 silkės,
6 rūgštūs obuoliai,
2 virtos morkos,
2 virtos bulvės,
1 svogūnas,
pipirų,
cinamono,
pusė stiklinės majonezo.
GAMINIMAS:
Silkes išskroskite, išimkite kaulus ir smulkiai sukapokite.Virtas bulves bei morkas taip pat sukapokite, tik ne kartu su silke, o atskirai. Svogūną smulkiai sukapokite taip pat atskirai.
Vienodo dydžio obuoliams nupjaukite trečdalį viršūnės ir išskobkite vidų. Odelės nelupkite. Nupjautas viršūnes ir išskobtą minkštimą smulkiai sukapokite ir sudėkite į paruoštas silkes bei daržoves.
Berkite prieskonių, užpilkite majonezo ir atsargiai išmaišykite. Šia mase pripildykite išskobtus obuolius. Duodant į stalą, įdarą galima apibarstyti petražolių, krapų lapeliais ar svogūnų laiškais, o obuolius-cinamonu.