Silkių riešutėliai (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Silkių riešutėliai (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

8 nedidelės virtos bulvės,
šaukštelis kmynų.

Į d a r u i:
2 silkės,
2 virtos bulvės,
2 morkos,
1 svogūnas,
1 obuolys,
1 stiklinė majonezo,
pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Silkes išskroskite, išimkite kaulus, smulkiai sukapokite arba sumalkite. (Silkė gali būti ir kepta). Virtas bulves, morkas ir obuolį sutarkuokite stambia tarka, dėkite silkę, pipirų, smulkiai supjaustytą svogūną, druskos ir viską išmaišykite.

Virtas bulves nulupkite, išskobkite, į vidų pridėkite paruoštos silkių masės su kaupu, užpilkite majonezu, apibarstykite kmynais. Paduodant į stalą, papuoškite agurkais ar žaliais obuoliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668