Erškėtuogių uogienė su spanguolėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Erškėtuogių uogienė su spanguolėmis


INGREDIENTAI:

1 kg erškėtuogių,
300 g spanguolių,
2 kg cukraus,
1 stiklinė vandens.


GAMINIMAS:

Neprinokusias, bet jau paraudusias erškėtuoges nuplaukite, išimkite sėklas, išvalykite pūkelius. Tada 2 min. apiplikykite. Perrinktas, nuplautas ir nusausintas spanguoles plikykite 3-4 min.

Iš cukraus ir vandens išvirkite sirupą ir į jį sudėkite visas nuplikytas ir gerai nuvarvintas uogas (erškėtuoges ir spanguoles). Palaikykite vėsioje vietoje 3-4 val. ir po to virkite, kol sutirštės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668