Morkų salotos (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkų salotos (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

3 žalios morkos,
2 šaukštai tarkuotų krienų,
šaukštas kmynų,
2 šaukštai spanguolių,
200 g duonos,
stiklinė majonezo,
1 obuolys,
truputis druskos,
cinamono.


GAMINIMAS:

Morkas nuskuskite ir sutarkuokite stambia tarka. Obuolį ir kiek padžiovintą duoną sutarkuokite ta pačia tarka. Dėkite krienus, spanguoles, kmynus bei cinamoną, užpilkite majonezu ir viską išmaišykite. Tokios morkų salotos yra aštresnio skonio. Jas galima duoti prie jautienos ir kiaulienos patiekalų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668