Virta veršiena su daržovėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virta veršiena su daržovėmis


INGREDIENTAI:

600g veršienos,
600—800 g daržovių (morkų, gelteklių, kaliaropių, žiedinių kopūstų, salierų, žirnelių),
40 g sviesto,
džiovinto lietuviško ar fermentinio sūrio,
druskos.


GAMINIMAS:

Mėsa dedama į verdantį, truputį pasūdytą vandenį su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis ir verdama ant mažos ugnies 1—1,5 val. Gatava mėsa išgriebiama, supjaustoma riekelėmis skersai raumenų, sudedama į pašildytą pusdubenį kartu su troškintomis svieste daržovėmis, apšlakstoma šviestu ir pabarstomą tarkuotu sūriu. Daržovės sudedamos krūvelėmis tarp mėsos. Puošiama citrinų, agurkų ar pomidorų skiltelėmis, žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668