Daržovienė (sensriubė). Žemaitija. receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Daržovienė (sensriubė). Žemaitija.


INGREDIENTAI:

stiklinė pupelių,
stiklinė pupų,
2-3 bulvės,
1 morka,
truputis arbūzo,
100 g sviesto,
petražolių,
krapų,
pipirų,
lauro lapelių,
druskos,
2 l vandens.


GAMINIMAS:

Pupeles ir pupas gerai išmirkykite, suberkite į šaltą vandenį ir virkite. Kai pupos bus apyminkštės, dėkite stambiai sutarkuotus morką bei arbūzą, supjaustytas bulves, sviestą, prieskonių, druskos ir, sandariai uždengus, virkite, kol daržovės suminkštės.

Petražolių ir krapų dėkite stambias šakeles, kad vėliau jas būtų galima išimti. Duodant į stalą, į kiekvieną lėkštę įberkite supjaustytų petražolių ir krapų lapelių. Daržovienė valgoma su duona.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668