Alaus sriuba su aguonu pienu (Žemaitija) receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Alaus sriuba su aguonu pienu (Žemaitija)


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

1 l naminio alaus,
cukraus pagal skonį,
1/3 stiklinės aguonų,
200 g šviežios varškės,
šaukštas kmynų.

GAMINIMAS:

Alų pakaitinkite, tik neužvirkite. Į karštą alų įpilkite aguonų pieno (žr. Aguonų sriuba) ir išmaišykite. Varškę supjaustykite kvadratėliais arba ruoželiais, kaip makaronus.

Viską sudėkite į alaus sriubą ir įberkite kmynų. Valgykite karštą su duona. Kas mėgsta, gali pagal skonį pasaldinti, o kas nemėgsta - įberti druskos.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668