Obuolienė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolienė


INGREDIENTAI:

5 kg obuolių,
1,5 kg cukraus,
cinamono,
apelsino žievelių.


GAMINIMAS:

Maždaug vienodo dydžio, vienos rūšies obuolius nulupkite kuo ploniau ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustykite kiekvieną į 8 skilteles. Po to suberkite į emaliuotą indą (kuriame virs), užberkite cukrumi ir palikite 12 val.

Paskui pusę obuolių išimkite (be skysčio), o likusius virkite ant stiprios ugnies, retkarčiais pamaišant. Po 15-20 min., kai obuolių skiltelės pradeda blizgėti, dėkite išimtus obuolius, malto cinamono, apelsino džiovintos žievelės ir dar pavirkite apie 10 min.

Karštą obuolienę supilkite į sausai iškaitintus stiklainius ir tuoj pat uždarykite (kaip marmeladą). Taip greit pagaminamas skanus produktas, mėgstamas ir vaikų, ir suaugusiųjų. Obuolienei geriausiai tinka sveiki, nepernokę, nepažeisti ligų bei kenkėjų obuoliai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668