Obuolių užpilas salotoms receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių užpilas salotoms


INGREDIENTAI:

200 g obuolių tyrės,
125 g grietinėlės ar pieno,
45 g cukraus,
pusė šaukštelio maltų kmynų.


GAMINIMAS:

Visus nurodytus produktus gerai sumaišykite, masę sukrėskite į 0,5 l talpos paruoštus stiklainius, uždarykite dezinfekuotais dangteliais, kaip nurodyta anksteniame recepte (žr. "Obuolių užpilas mėsos patiekalams"). Kaitinkite 85 laipsnių temperatūroje 25 min. Labiausiai tinka prie lapinių salotų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668