Obuolių užpilas žuvies patiekalams receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių užpilas žuvies patiekalams


INGREDIENTAI:

900 g obuolių tyrės,
360 g nuluptų svogūnų,
240 g aliejaus,
70 g cukraus.


GAMINIMAS:

Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir subėrus cukrų, kaitinkite aliejuje, kol gražiai pagels. Į juos sudėkite obuolių tyrę ir gerai išmaišykite, kad neišsiskirtų aliejus. Masę išpilstykite į 0,5 l talpos paruoštus stiklainius ir uždarykite dezinfekuotais metaliniais dangteliais, paliekant 1 cm tarpelį.

Įstačius į vandenį, kaitinkite 100 laipsnių temperatūroje 25 min. Po to dangtelius galutinai uždarykite. Užpilas tinka prie įvairios žuvies, silkių, ankštinių daržovių, virtų pupelių bei žirnelių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668