Obuolių tyrė su kondensuotu pienu ir avižiniais dribsniais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių tyrė su kondensuotu pienu ir avižiniais dribsniais


INGREDIENTAI:

1 kg obuolių,
150 g kondensuoto pieno,
60 g cukraus,
50 g maltų avižinių dribsnių,
50 g maltų žemės riešutų.


GAMINIMAS:

Obuolių tyrę paruoškite iš virtų obuolių, sudėkite visus nurodytus produktus, gerai išmaišykite ir sukrėskite į 0,5 l talpos paruoštus stiklainius. Juos uždarykite dezinfekuotais metaliniais dangteliais. paliekant 1 cm tarpelį ir kaitinkite 100 laipsnių temperatūroje 20 min. Po sterilizacijos dangtelius tuoj pat galutinai uždarykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668