Obuoliai omleto masėje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuoliai omleto masėje


INGREDIENTAI:

0,5 kg obuolių,
2 šaukšteliai cukraus,
tarkuotos citrinos žievelės,
biskvitinio omleto.

Omletui:
4 kiaušiniai,
75 g cukraus,
40 g migdolų,
miltinio cukraus.


GAMINIMAS:

Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius supjaustykite skiltelėmis, įberkite cukraus bei tarkuotos citrinos žievelės ir troškinkite mažame vandens kiekyje. Po to juos sudėkite į riebalais išteptą apkepo formą ir užpilkite omletu.

O m l e t u i kiaušinių trynius ištrinkite su cukrumi iki purumo ir sudėkite tarkuotus migdolus bei gerai išplaktus baltymus. Obuolius kepkite vidutinio karštumo orkaitėje nuo 20 iki 40 min. Iškepus tuoj pat apibarstykite miltiniu cukrumi ir tiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668