0,5 kg obuolių,
2 šaukšteliai cukraus,
tarkuotos citrinos žievelės,
biskvitinio omleto.
Omletui:
4 kiaušiniai,
75 g cukraus,
40 g migdolų,
miltinio cukraus.
GAMINIMAS:
Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius supjaustykite skiltelėmis, įberkite cukraus bei tarkuotos citrinos žievelės ir troškinkite mažame vandens kiekyje. Po to juos sudėkite į riebalais išteptą apkepo formą ir užpilkite omletu.
O m l e t u i kiaušinių trynius ištrinkite su cukrumi iki purumo ir sudėkite tarkuotus migdolus bei gerai išplaktus baltymus. Obuolius kepkite vidutinio karštumo orkaitėje nuo 20 iki 40 min. Iškepus tuoj pat apibarstykite miltiniu cukrumi ir tiekite.