Obuolių putėsiai su pakepintais avižiniais dribsniais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių putėsiai su pakepintais avižiniais dribsniais


INGREDIENTAI:

0,5 kg obuolių arba 0,5 l pirktų konservų "Trinti obuoliai su cukrumi",
2 kiaušinių baltymai,
75 g cukraus,
100 g avižinių dribsnių,
sviesto.


GAMINIMAS:

Avižinius dribsnius nuolat maišant kaitinkite svieste, kol gražiai pagels, kaitinant įberkite truputį cukraus. Baltymus išplakite iki stangrumo. Toliau plakant suberkite cukrų, sudėkite stambiai tarkuotus obuolius be sėklalizdžių ir šakute atsargiai išmaišykite.

Dėkite į lėkštes ar į plačias taures kaupeliais ir apiberkite pakepintais avižiniais dribsniais. Jeigu gaminama su obuolių tyre, tai į baltymus cukraus dėti nebereikia.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668