Obuolių putėsiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių putėsiai


INGREDIENTAI:

400 g obuolių,
vienos citrinos sultys ir tarkuota žievelė,
75 g cukraus,
2 kiaušinių baltymai.


GAMINIMAS:

Nuplautus obuolius sutarkuokite, į juos įspauskite citrinos sultis, apibarstykite tarkuota žievele. Kiaušinių baltymus išplakite iki standumo, plakant berkite po truputį cukrų ir sumaišykite su paruoštais obuoliais. Tuoj pat paduokite plačiose stiklinėse taurėse, apibarstytus trintu šokoladu ar sausainėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668