4 obuoliai,
2 šaukštai raudono marmelado,
2 šaukštai cukraus,
pusės citrinos sultys,
šaukštelis sviesto ar margarino,
2 kiaušinių baltymai,
šaukštelis citrinos sulčių,
3 nubraukti šaukštai miltinio cukraus,
3 šaukštai nuvalytų trintų migdolų,
truputis druskos.
GAMINIMAS:
Obuolius nulupkite, perpjaukite pusiau, išimkite sėklalizdžius ir apvaliuoju šonu į viršų dėkite į kepimo indą. Obuolius apdėliokite sviesto gabalėliais ir kepkite karštoje orkaitėje (200 laipsnių) apie 20 min.
Kiaušinių baltymus gerai išplakite, supilkite citrinos sultis, įberkite druskos ir pagaliau po truputį suberkite miltinį cukrų bei trintus migdolus. Lengvai išmaišykite. Obuolius apdėliokite paruoštais baltymais ir dar 45 min. kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol baltymai apdžius.