Dzūkiški jautienos kukulaičiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Dzūkiški jautienos kukulaičiai


INGREDIENTAI:

l/2kg jautienos,
prieskonių,
svogūnų,
druskos,
100 g rūkytų lašiniukų,
1 kiaušinis kukulaičiams pavilgyti ir džiūvėsėlių ar miltų jiems pavolioti,
riebalų virimui.

Bulviniams kukulaičiams:
300 g išspaustų bulvių,
200 g virtų bulvių košės,
druskos,
truputis miltų.


GAMINIMAS:

Mėsa sumalama, pridedama svieste pakepintų svogūnų, prieskonių, druskos ir gerai išmaišoma. Daromi nedideli kukulaičiai, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir verdami riebaluose, kol gražiai parusvės. Išimti iš riebalų palaikomi šiltoje orkaitėje ir patiekiami kartu su virtais bulviniais kukulaičiais. Jie daromi taip: išspausti tarkiniai ir virtų bulvių košė suminkoma, pridedama truputį miltų, druskos. Daromi nedideli apvalūs kukulaičiai, kurie išverdami pasūdytame vandenyje. Jame ir laikomi iki tiekiant valgyti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668