Obuoliai drebučiuose receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuoliai drebučiuose


INGREDIENTAI:

6 obuoliai,
250 g vandens,
vienos citrinos sultys,
100 g cukraus,
riešutų ar migdolų,
2 maži pakeliai želatinos.


GAMINIMAS:

Obuolius nulupkite ir, išėmus sėklalizdžius, trumpai pakaitinkite vandenyje su cukrumi bei citrinos sultimis. Išgriebtus kiaurasamčiu obuolius atvėsinkite, į sėklalizdžių tuštumus pridėkite riešutų, mėgstamos uogienės ar drebučių.

Obuolius sustatykite į apvalų stiklinį indą ir apipilkite pradedančiais stingti drebučiais. Kaip paruošti drebučius, parašyta ant želatinos pakelio. Obuolius patiekite su sausainėliais.

Stiklinę skaidrių obuolių sulčių ir stiklinę perkošto nuoviro, kur buvo kaitinami obuoliai, sumaišykite ir sudėkite 10 g išbrinkusios želatinos. Kai skystis pradeda stingti, juo apipilkite paruoštus obuolius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668