Obuolių tortas su biskvitu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių tortas su biskvitu


INGREDIENTAI:

1-1,5 kg obuolių,
0,5 kg sviesto,
indelis kondensuoto pieno,
taurelė konjako ar romo,
apvalus biskvitas (pirktas parduotuvėje).


GAMINIMAS:

Biskvitą perpjaukite horizontaliai. Vieną pusę dėkite ant padėklo, aptepkite kremu ir apdėkite obuolių skiltelėmis. Uždėkite kitą biskvito pusę, vėl aptepkite kremu ir gražiai apdėliokite vienodo dydžio obuolių skiltelėmis.

Likusį kremą gražiai konditeriniu švirkštu išspauskite į obuolių skiltelių tarpus. Palikite kelioms valandoms šaltai. Kremui sviestą išsukite iki purumo, toliau sukant plona srovele pilkite kondensuotą pieną ir paskiausiai romą ar konjaką.

Vienodo dydžio obuolius nulupkite, išėmus sėklalizdžius, supjaustykite vienodomis skiltelėmis ir 2-3 min. pakaitinkite cukraus sirupe (0,5 kg cukraus, 300 g vandens).

Gražesnes skilteles palikite viršutiniam torto sluoksniui. Be to, torto viršų galima puošti kapotais riešutais ar kitais vaisiais. Vietoj kondensuoto pieno galima vartoti tokį pat kiekį kondensuoto pieno su kava.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668