0,5 kg obuolių,
75 g cukraus,
3 šaukšteliai kakavos,
250 g sviesto,
pakelis sausainių,
2 kiaušiniai.
GAMINIMAS:
Kiaušinius, cukrų ir kakavą išplakite iki purios masės, toliau plakant po truputį pilkite ištirpintą, bet nekarštą sviestą. Pailgą kekso formą išklokite pergamentiniu popieriumi, pilkite paruoštos masės sluoksnį, dėkite sausainių sluoksnį, ant jų sluoksnį paruoštų obuolių.
(Obuolius nulupkite, supjaustykite skiltelėmis ir palaikykite karštame pasaldintame vandenyje porą minučių. Išėmus nusausinkite). Ant obuolių vėl pilkite sluoksnį kakavos masės. Dar kartą sluoksniuokite iš pradžių. Viršutinis sluoksnis turi būti masės. Pastatykite šaltai iki kitos dienos.