Obuolių tortas su kakava receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių tortas su kakava


INGREDIENTAI:

0,5 kg obuolių,
75 g cukraus,
3 šaukšteliai kakavos,
250 g sviesto,
pakelis sausainių,
2 kiaušiniai.


GAMINIMAS:

Kiaušinius, cukrų ir kakavą išplakite iki purios masės, toliau plakant po truputį pilkite ištirpintą, bet nekarštą sviestą. Pailgą kekso formą išklokite pergamentiniu popieriumi, pilkite paruoštos masės sluoksnį, dėkite sausainių sluoksnį, ant jų sluoksnį paruoštų obuolių.

(Obuolius nulupkite, supjaustykite skiltelėmis ir palaikykite karštame pasaldintame vandenyje porą minučių. Išėmus nusausinkite). Ant obuolių vėl pilkite sluoksnį kakavos masės. Dar kartą sluoksniuokite iš pradžių. Viršutinis sluoksnis turi būti masės. Pastatykite šaltai iki kitos dienos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668