250 g sviesto arba margarino,
150 g cukraus,
3 kiaušiniai,
250 g miltų,
pusė stiklinės grietinės,
truputis sodos,
0,5 kg obuolių,
cukraus,
cinamono,
miltinio cukraus.
GAMINIMAS:
Sviestą su cukrumi išsukite iki purios baltos masės, tada įmuškite po vieną kiaušinių trynius (masę visą laiką sukite). Į grietinę suberkite sodą, išmaišykite ir supilkite į masę. Suberkite išsijotus miltus, gerai išmaišykite ir tada sudėkite išplaktus kiaušinių baltymus.
Dabar tešlą atsargiai išmaišykite ir sukrėskite į riebalais išteptą torto formą. Viršų gražiai prismaigstykite vienodų obuolių skiltelių, apibarstykite cukrumi ir maltu cinamonu. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 30-45 min. Iškepusį apsijokite miltiniu cukrumi.