2 kiaušiniai,
4 šaukštai smulkintų riešutų,
4 sultingi obuoliai,
4 šaukštai saulėgrąžų aliejaus,
100 g medaus.
GAMINIMAS:
Dubenėlyje iš vandens, miltų, druskos ir kiaušinių užmaišykite tešlą. Obuolius nulupkite ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustykite horizantaliai apystoriais griežinėliais (vieną obuolį į 4-5 griežinėlius).
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir dėkite tešloje pavilgytus obuolių griežinėlius. Apkepinkite iš abiejų pusių. Medų sudėkite į emaliuotą indą, užvirinkite ir suberkite riešutus. Apkeptus obuolių griežinėlius pavilgykite meduje ir tuoj panardinkite į šaltą virintą vandenį. Išimkite ir sudėkite į lėkštę.