Virta rūkyta jautienos nugarinė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virta rūkyta jautienos nugarinė


INGREDIENTAI:

800 g jautienos nugarinės,
druskos,
prieskonių,
truputis valgomosios,
salietros ar cukraus.


GAMINIMAS:

Į verdantį vandenį panardinama jautienos nugarinė, vandeniui vėl užvirus, mėsa išgriebiama, nusausinama, įtrinamą druska, sumaišyta su prieskoniais ir salietra ar cukrumi, paskui kišama
į nekarštą orkaitę ar krosnį, kad apdžiūtų. Po to įvyniojama į subadytą (skylėtą) popierių ar marlę ir keletą valandų parūkoma šaltuose dūmuose.
Verdama prieskoninių daržovių sultinyje ir patiekiama karšta, supjaustyta griežinėliais, apdėta virtomis bulvėmis ar kitomis virtomis daržovėmis. Prie jos duodama tarkuotų krienų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668