Obuolių vyniotinis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių vyniotinis


INGREDIENTAI:

0,5-1 kg obuolių,
100 g razinų,
80 g cukraus,
pakelis malto cinamono,
30 g sviesto,
2 šaukštai trintų džiūvėsėlių,
250 g miltų,
70 g šilto vandens,
50 g sviesto,
žiupsnelis druskos.


GAMINIMAS:

Į ištirpintą sviestą supilkite vandenį, įberkite druskos, išmaišykite, suberkite miltus, užminkykite tešlą ir palikite 30 min. Lininę skepetaitę pabarstykite miltais ir ant jos iš tešlos iškočiokite kuo plonesnį lakštą.

Po to lakštą patepkite ištirpintu, bet nekarštu sviestu, apibarstykite trintais džiūvėsėliais ir vienodu sluoksniu apdėkite obuoliais. Juos paruoškite taip: obuolius nulupkite, stambiai sutarkuokite, suberkite razinas, apibarstykite cinamonu bei cukrumi ir gerai sumaišykite.

Prilaikant skepetaitę, tešlą susukite voleliu, galus gerai užspauskite ir dėkite į skardą, pateptą riebalais ir pabarstytą miltais. Vyniotiniui iškepus, patepkite sviestu ir apibarstykite cukrumi.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668