Obuolių paplotėliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių paplotėliai


INGREDIENTAI:

250 g miltų,
125 g margarino,
kiaušinis,
70 g cukraus,
truputis druskos,
pakelis vanilinio cukraus,
tarkuotos citrinos žievelės,
pusės citrinos sultys,
obuolių,
mėgstamo marmelado.


GAMINIMAS:

Iš visų nurodytų produktų užminkykite tešlą ir palikite 1 val. šaltai. Po to iškočiokite pusės centimetro storio lakštą ir išpjaustykite formele ar stikline skridinėlius. Jų turi būti lyginis skaičius.

Ant vienų uždėkite 0,5 cm storio obuolio griežinėlį, į jo tuštumą pridėkite marmelado ir uždenkite kitu skridinėliu. Gerai užspaudykite kraštus. Paplotėlių viršų patepkite išplaktu kiaušiniu, sudėkite į riebalais pateptą skardą ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje.

Iškeptus apsijokite miltiniu cukrumi ar apliekite cukraus glajumi. Paplotėliai į stalą paduodami tiek karšti, tiek šalti. C u k r a u s g l a j u i į miltinį cukrų įpilkite truputį karšto vandens, įlašinkite citrinos sulčių ir išmaišykite, kad pasidarytų skysta tyrelė.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668