Keksas su obuoliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keksas su obuoliais


INGREDIENTAI:

75 g sviesto ar margarino,
75 g cukraus,
2 kiaušiniai,
200 g miltų,
pusė šaukštelio kepimo miltelių,
pusė stiklinės pieno,
3 obuoliai,
citrinos sultys,
margarino formai patepti,
100 g kapotų migdolų,
pusė šaukštelio miltinio cukraus,
pakelis vanilinio cukraus,
druskos.


GAMINIMAS:

Į gerai išsuktą sviestą suberkite cukrų, kepimo miltelius, sumaišytus su miltais, supilkite pieną, įberkite druskos. Masę gerai išsukite. Obuolius nulupkite, supjaustykite vienodomis skiltelėmis ir apšlakstykite citrinos sultimis.

Į formą sudėkite pusę paruoštos masės, obuolių skilteles, apibarstykite kapotais migdolais, uždėkite likusią tešlą ir kepkite apie 50-60 min., 200 laipsnių temperatūroje. Iškepusį ir išintą iš formos pabarstytą miltiniu cukrumi, sumaišytu su vaniliniu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668