500 g kiaulienos filė,
2 šaukštai aliejaus,
2-3 svogūnai,
druskos,
pipirų,
pomidorų padažo,
šaukštas miltų,
dėžutė kondensuoto pieno be cukraus,
2-3 obuoliai,
stiklinė virtų pievagrybių.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais ir karštame aliejuje iš abiejų pusių apkepkite. Svogūnus supjaustykite žiedais ir pakepinkite aliejuje, kol gražiai pagels. Mėsą sudėkite į karščiui atsparų indą, apdėkite kepintais svogūnais.
Pabarstykite druska ir maltais pipirais, užpilkite pomidorų ar kitokiu padažu ir apie 15 min. troškinkite. Padažą sutirštinkite miltais, supilkite kondensuotą pieną, sudėkite skiltelėmis supjaustytus obuolius ir supjaustytus apvirtus pievagrybius. Dar 8-10 min. pakaitinkite uždengtą ir tiekite karštą.