500 g kiaulienos filė,
2 šaukštai aliejaus,
2-3 svogūnai,
druskos,
pipirų,
aštraus pomidorų padažo,
pusė stiklinės skysčių,
šaukštas miltų,
dėžutė kondensuoto pieno be cukraus,
2-3 obuoliai,
stiklinė virtų pievagrybių.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais ir iš abiejų pusių apkepkite aliejuje. Svogūnus supjaustykite žiedais ir kepinkite aliejuje, kol gražiai pagels. Mėsą sudėkite į karščiui atsparų indą, apdėkite kepintais svogūnais, pabarstykite druska ir maltais pipirais, užpilkite pomidorų padažu.
Viską troškinkite apie 15 minučių. Padažą sutirštinkite miltais, supilkite kondensuotą pieną, sudėkite skiltelėmis supjaustytus obuolius, juostelėmis supjaustytus apvirtus pievagrybius ir uždengus dar 8-10 minučių pakaitinkite. Tiekite karštą.