Tiršta voveraičių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tiršta voveraičių sriuba


INGREDIENTAI:

200 g voveraičių,
1 svogūnas,
25 g sviesto,
3 šaukštai miltų,
800 g sultinio,
200 g grietinėlės,
druskos.


GAMINIMAS:

Susmulkintas voveraites pakepkite su svogūnais ir sviestu. Tada suberkite miltus, truputį pakepkite ir sudėkite į puodą. Pamažu supilkite sultinį, įberkite druskos ir virkite ant mažos ugnies apie 15 minučių.

Tuomet supilkite grietinėlę ir pavirkite dar keletą minučių. Papuoškite petražolės šakele ir patiekite su batono skrebučiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668