Kiaulienos maltiniai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulienos maltiniai


INGREDIENTAI:

l/2kg kiaulienos,
2 riekelės pyrago,
l/2 stiklinės pieno,
1 kiaušinis,
prieskonių,
1 svogūnas,
taukų kepimui,
džiūvėsėlių maltiniams pavolioti,
1/4 stiklinės sultinio ar vandens.


GAMINIMAS:

Mėsa sumalama kartu su piene mirkytu pyragu, sudedamas riebaluose pakepintas svogūnas, kiaušinio trynys, prieskoniai, truputis sultinio, pieno ar vandens, ir masė gerai išsukama. Paskui sudedamas išplaktas kiaušinio baltymas ir daromi maltiniai (60—100 g dydžio), pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami karštuose riebaluose. Svarbu greitai apkepti, kad neištekėtų sultys. Norint galima 10 min. patroškinti, užpylus truputį sultinio ir uždengus. Maltiniai patiekiami su kruopų ar bulvių koše, karštais daržovių priedais. Atskirai duodama kokio nors aštresnio padažo, pavyzdžiui, krienų, garstyčių, pomidorų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668