3-5 obuoliai,
3 kiaušiniai,
50 g juodos duonos džiūvėsėlių,
50 g maltų riešutų,
50 g romo ar vyšnių likerio,
pusės citrinos trinta žievelė,
pusė šaukštelio malto cinamono,
druskos.
GAMINIMAS:
Kiaušinio trynius su cukrumi ištrinkite iki purumo. Suberkite duonos džiūvėsėlius, pašlakstytus romu, maltus riešutus ir kitus priekonius, skiltelėmis supjaustytus obuolius. Šakute gerai išmaišykite. Iki stangrumo išplakite baltymus su trupučiu druskos.
Baltymus sudėkite į pirmąją masę. Atsargiai viską išmaišykite ir suidėkite į gerai riebalais išteptą ir džiūvėsėliais išbarstytą pudingo formą ( ne daugiau kaip 3/4 formos). Pudingo formos dangtį gerai uždarykite ir, įstačius ją į verdantį vandenį, virkite 45 minutes. Išverskite ir patiekite karštą su mėgstamais vaisių sirupais ( skaniausia su aviečių).