Kepti obuoliai su kepenimis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepti obuoliai su kepenimis


INGREDIENTAI:

0,5 kg obuolių,
1 kg veršio kepenų,
200 g svogūnų,
50 g riebalų,
100 g sviesto,
truputis druskos,
pipirų,
petražolių .


GAMINIMAS:

Nuvalytas kepenis, kelis kartus užpylus karštu vandeniu, palikite keletai minučių. Po to jas supjaustykite 0,5 cm storio gabalėliais, pavoliokite miltuose, prieš tai apibarsčius prieskoniais, ir pakepinkite įkaitintuose riebaluose.

Supjaustytus žiedeliais svogūnus kepinkite karštuose riebaluose, kol pagels. Išgriebus kiaurasamčiu, palaikykite karštame indelyje. Obuolius nulupkite ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustykite skiltelėmis, pavoliokite miltuose ir iš abiejų pusių pakepinkite svieste.

Kepenėles ir obuolius gražiai sudėkite į pusdubenį, apdėliokite pakepintais svogūnais, papuoškite petražolių lapeliais. Į stalą paduokite su keptomis bulvėmis ar bulvių koše ir lapinėmis salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668