0,5 kg obuolių,
1 kg veršio kepenų,
200 g svogūnų,
50 g riebalų,
100 g sviesto,
truputis druskos,
pipirų,
petražolių .
GAMINIMAS:
Nuvalytas kepenis, kelis kartus užpylus karštu vandeniu, palikite keletai minučių. Po to jas supjaustykite 0,5 cm storio gabalėliais, pavoliokite miltuose, prieš tai apibarsčius prieskoniais, ir pakepinkite įkaitintuose riebaluose.
Supjaustytus žiedeliais svogūnus kepinkite karštuose riebaluose, kol pagels. Išgriebus kiaurasamčiu, palaikykite karštame indelyje. Obuolius nulupkite ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustykite skiltelėmis, pavoliokite miltuose ir iš abiejų pusių pakepinkite svieste.
Kepenėles ir obuolius gražiai sudėkite į pusdubenį, apdėliokite pakepintais svogūnais, papuoškite petražolių lapeliais. Į stalą paduokite su keptomis bulvėmis ar bulvių koše ir lapinėmis salotomis.