Troškinti obuoliai su raudongūžiais kopūstais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinti obuoliai su raudongūžiais kopūstais


INGREDIENTAI:

300 g obuolių,
1 kg raudongūžio kopūsto,
truputis druskos,
vyno acto,
razinų,
kmynų,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Kopūstą smulkiai supjaustykite ir troškinkite aliejuje uždarame inde, kol suminkštės. Po to sudėkite plonomis skiltelėmis supjaustytus obuolius bei visus kitus priedus ir uždengus palaikykite karštai, kol suminkštės obuoliai. Į stalą patiekalą galima paduoti ir karštą, ir šaltą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668